26.6.10

Introducing; Storm&Klackspark

Det var en solig dag, ingen minns vilken men klockan var 14.34, som klicket kom till Värnamo. På mindre än en sekund briserade tre sköra auror av normalitet. Poff. Sen dess har inget varit sig likt.


Vi bodde i Värnamo i knappt ett år. Det var ett bra år. Vi sydde in oss i en bubbla och stannade där. Vi drack vårt te och åt vår avokado. Vår enda kontakt med omvärlden var Sex and the city. När vi inte sydde stickade vi, och när vi inte stickade pratade vi om livet. Ibland satte vi på musik på högsta volym och dansade så fötterna glödde. Det var den perfekta tillvaron.

Men som mammor brukar säga, allt roligt har ett slut och när sommaren kom var vi tvungna att lämna våran bubbla. För en utomstående kan det nog vara svårt att förstå känslan av att sprätta upp varje så omsorgsfullt sytt stygn av hemmagjord verklighet. Ont gjorde det.


Tänk dig att du är en snigel. En sån med skal. Och att skalet plötsligt går upp i rök. Det är så det känns när klicket kommer. Solen sticker i dina ögon, du känner dig naken, utlämnad och stundtals lite vilsen. Men ack så fri! Tre sniglar utan skal på olika sidor av landet. Nu startar vi en blogg. Vår värld genom våra ögon. Och kläder från våra händer hem till dig.


Välkommen!

3 kommentarer:

  1. Vackert skrivet! Är nyfiken på kläderna...
    Anna

    SvaraRadera
  2. Snygg layout, snygg klänning, snygg inställning!
    Sikta mot stjärnorna... ni kommer att nå dit!!! Lilli

    SvaraRadera
  3. Åh åh åh vad fint! Jag ska läsa så in i nordens! Ni är bäst!

    /Ileby

    SvaraRadera